Wat is social media en wat doen wij voor uw bedrijf

Wat is social media? Hoe maak ik hiervan gebruik binnen mijn bedrijf? Is het niet gevaarlijk om mijn klant een platform aan te bieden waarop hij mijn merk kan bekritiseren? Met deze vragen worstelen vele bedrijven.  Ben je van plan om met sociale media te starten, maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken? Heb je hulp nodig?

Sociale Media uitbesteden!?

Zelf doen of sociale media uitbesteden is een ‘make or buy’-beslissing. Het zelf doen heeft zo z’n voordelen, maar ook belangrijke nadelen.

Sociale media is een stiel. De complexiteit hiervan is enorm. Van de meeste marketeers die hun eigen social media ‘erbij’ moeten doen, horen we dat ze te weinig tijd hebben om hun social media goed te doen. Het is namelijk veel werk en het beheer van social media stopt namelijk niet om 17 uur. Indien u slechts één pagina beheer, maakt dit van u nog geen professional, want de ervaring is essentieel.

Wat is social media en wat doen wij voor uw bedrijf

Wat is social media? Hoe maak ik hiervan gebruik binnen mijn bedrijf? Is het niet gevaarlijk om mijn klant een platform aan te bieden waarop hij mijn merk kan bekritiseren? Met deze vragen worstelen vele bedrijven. Ben je van plan om met sociale media te starten, maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken? Heb je hulp nodig?