Wij zorgen voor een website die scoort in Google.

Voor een kleine zelfstandige ondernemer is digitale vindbaarheid zeer belangrijk. U wenst webdesign dat er niet alleen goed uitziet, maar ook scoort in Google? Juva Webdesign zorgt voor een website die werkt en zo extra bezoekers oplevert! Alleen een website is niet voldoende. De bedoeling is dat de site snel en gemakkelijk gevonden kan worden door potentiële klanten.

Wil je hoger scoren in de zoekmachines?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie. Het is de techniek om een site hoger te laten scoren bij zoekmachines zoals Google en Bing.

SEO-audit uitvoeren

We analyseren je huidige website op technisch en inhoudelijk vlak en stellen een lijst met verbeterpunten op. Oh, en die vertalen we ook naar mensentaal.

Zoekwoordenonderzoek doen

Om jouw website beter te laten scoren in de organische zoekresultaten, duiken wij in een massa keywords. Wij achterhalen de intenties van je doelgroepen en bepalen welke content jij nodig hebt.

Actieplan opstellen

We stellen een compleet plan op om zowel je content te optimaliseren als je technische radarwerk onder handen te nemen.

Overleg met u als klant

Indien wij een strategie / zoekwoordenplan hebben uitgewerkt, leggen we dit eerst voor aan u vooraleer actie te ondernemen.

Optimaliseren en creëren

We optimaliseren én creëren. Van spitsvondige SEO-copy, display banner design tot backlinks en link building.

Evaluatie en optimalisatie garanderen

We houden maar wat graag de vinger aan de pols. Laat ons jouw SEO-campagnes nauwkeurig monitoren, optimaliseren en coördineren. We doen niets liever.
Google , super vaak gebruikt.

Volgens onderzoek worden 73% van de website bezoekers doorverwezen door zoekmachines (Google). Om deze reden alleen al zou zoekmachine optimalisatie(seo) een belangrijk onderdeel moeten vormen van uw internet marketing strategie.  Zoekmachines zoals Google moeten dus uw website kunnen vinden en wij doen er alles aan om uw website helemaal bovenaan te krijgen in de resultaten.

SEO Consultancy
100%
Praktische SEO Audit
95%
Onsite SEO
92%
Media promotie
90%
Marktonderzoek
88%
Rapportering en analyse
85%
Hoe plaatsen wij uw website bovenaan?

Zoekmachine optimalisatie is een ingewikkeld en voortdurend evoluerend proces. Juva Webdesign kan u hierbij helpen. Wij stellen Google Adwords campagnes in om snel meer bezoekers aan te trekken.  Met Google Adwords maakt u online reclame voor uw producten of diensten.  We bepalen samen de doelgroep en stellen een budget op. Zo weet u precies wie we bereiken en wat de kost is voor uw campagnes.